Cabot’sin uusi AI Chatbot mullistaa asiakastuen

Cabot’s, DuluxGroupiin kuuluva johtava puunsuojausaineiden yritys, on yhdistänyt voimansa Microsoftin ja Sydneyssä toimivan ratkaisujen integraattorin Insight Enterprisen kanssa kehittääkseen kehittyneen prototyypin tekoälychattibotista, jonka tehtävänä on tarjota asiakastukea. Tämä huippuluokan chattibot, joka on rakennettu osana Microsoftin AI First Movers -ohjelmaa, hyödyntää Azure OpenAI Servicea ja Azure Cosmos DB:tä tarjotakseen ratkaisuja kysymyksiin liittyen Cabot’sin puunsuojaustuotteisiin.

Hyödyntäen laajaa tuotetietoaan ja asiakasvuorovaikutushistoriaansa, chattibot on koulutettu tarjoamaan yksityiskohtaisia vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä personoituja suosituksia tuotteiden käyttöön, ylläpitotekniikoihin ja yleisiin ongelmiin, joita esiintyy tee-se-itse puunsuojausprojekteissa. Yhteistyössä Microsoftin ja Insight Enterprisen kanssa Cabot’s pyrkii tehostamaan ja skaalaamaan verkkopohjaista asiakastukeaan vastaamaan yhä teknologiatietoisemman kuluttajakunnan vaatimuksia.

Asiakkaiden välitöntä tarvetta palvelemisen lisäksi tämä yhteistyö mahdollistaa laajojen tulevien parannusten toteuttamisen chattibotin ominaisuuksiin. Cabot’s suunnittelee toteuttavansa toiminnon, joka mahdollistaa käyttäjien valokuvien lataamisen, mikä mahdollistaa chattibotin analysoimaan kuvia ja antamaan väriohjeita niiden perusteella. Tämä innovatiivinen ratkaisu näyttää täydellisen synergian teknologian ja liiketoimintaosaamisen välillä, mahdollistaen Cabot’sille hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia ja toimia skaalattavana mallina muiden DuluxGroupin liiketoimintayksiköiden käyttöön.

Onnistunut prototyyppiesittely DuluxGroupin johtoryhmälle marraskuussa 2023 merkitsi merkittävää virstanpylvästä Cabot’sille, sillä yritys valmistautuu ottamaan chattibotin pilotointiin sisäisesti tulevan vuoden aikana ennen sen käyttöönottoa tuotantoon vuonna 2024. Yrityksen sitoutuminen asiakaspalvelun ja digitaalisen muutoksen edelläkävijänä toimimiseen näkyy sen yhteistyössä Microsoftin ja Insight Enterprisen kanssa, hyödyntäen tekoälyn voimaa lähentääkseen asiakkaita tuotteisiinsa. Tämä projekti ei ainoastaan aseta ennakkotapausta vastuullisesta tekoälyn käytöstä, vaan heijastaa myös yrityksen omistautumista innovaatioon ja saumattoman asiakaskokemuksen luomiseen.

Microsoftin AI First Movers -ohjelma oli ratkaisevassa roolissa Cabot’sin mahdollistamisessa hyödyntämään tekoälyn potentiaalia. Ohjelma tarjosi yritykselle arkkitehtuurisuunnittelutyöpajoja, joita johti yhdessä Microsoft ja Insight Enterprise, mikä auttoi muotoilemaan chattibotin järjestelmäarkkitehtuuria. Sarah Carneyn, Microsoft Australian ja Uuden-Seelannin kansallisen teknologiajohtajan mukaan tämä yhteistyö edustaa vastuullisen tekoälyn käyttöä innovatiivisten ratkaisujen luomiseksi, jotka resonoi asiakkaiden kanssa ja ajavat digitaalista muutosta.

Tämän uuden AI-chattibotin myötä Cabot’s on valmis mullistamaan asiakastuen puunsuojausteollisuudessa osoittaen, että kehittynyt teknologia ja asiakaslähtöiset strategiat voivat kulkea käsi kädessä.

Usein kysytyt kysymykset Cabot’sin AI Chattibotista puunsuojaustuotteille:

1. Mikä on Cabot’sin AI chattibot ja kuka sen kehitti?
Cabot’sin AI chattibot on edistyksellinen prototyyppi, jonka kehittämisessä ovat yhdessä olleet mukana Cabot’s (DuluxGroupiin kuuluva puunsuojausaineiden yritys), Microsoft ja Insight Enterprise (Sydneyssä toimiva ratkaisujen integraattori).

2. Mitä teknologioita käytettiin chattibotin rakentamiseen?
Chattibot rakennettiin käyttäen Azure OpenAI -palvelua ja Azure Cosmos DB:tä, jotka ovat osa Microsoftin AI First Movers -ohjelmaa.

3. Mikä on chattibotin tarkoitus?
Chattibot on omistautunut asiakastuelle ja sen tarkoituksena on tarjota ratkaisuja kysymyksiin liittyen Cabot’sin puunsuojaustuotteisiin.

4. Mitä kyvykkyyksiä chattibotilla on?
Chattibot on suunniteltu tarjoamaan yksityiskohtaisia vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä personoituja suosituksia tuotteiden käyttöön, ylläpitotekniikoihin ja yleisiin ongelmiin, joita esiintyy puunsuojausprojekteissa.

5. Kuinka chattibot hyödyntää teknologiaa tehostaakseen asiakastukea?
Hyödyntämällä tuotetietoa ja asiakasvuorovaikutushistoriaa, chattibot tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ja tehostaa verkkopohjaista asiakastukea.

6. Mitä tulevaisuuden parannuksia chattibottiin suunnitellaan?
Cabot’s suunnittelee toteuttavansa ominaisuuden, joka mahdollistaa käyttäjien valokuvien lataamisen, mikä mahdollistaa chattibotin antamaan väriohjeita kuvien perusteella.

7. Minkä merkkipaalun Cabot’s saavutti chattibotin kanssa?
Onnistunut prototyyppiesittely DuluxGroupin johtoryhmälle oli merkittävä virstanpylväs Cabot’sille, kun se valmistautuu testaamaan chattibotia sisäisesti ennen sen tuotantokäyttöönottoa vuonna 2024.

8. Kuinka tämä yhteistyö heijastaa Cabot’sin sitoutumista innovaatioon?
Yhteistyön avulla Microsoftin ja Insight Enterprisen kanssa Cabot’s osoittaa omistautumistaan asiakaspalvelun ja digitaalisen muutoksen edelläkävijänä toimimiseen, hyödyntämällä tekoälyä luodakseen saumattoman asiakaskokemuksen.

9. Kuinka Microsoftin AI First Movers -ohjelma edisti chattibotin kehitystä?
Ohjelma tarjosi arkkitehtuurisuunnittelutyöpajoja, joita johti yhdessä Microsoft ja Insight Enterprise, mikä auttoi muotoilemaan chattibotin järjestelmäarkkitehtuuria.

Lisätietoja Cabot’sin puunsuojaustuotteista löydät heidän verkkosivuiltaan: Cabot’s

Privacy policy
Contact