Kui palju suudavad Amazoni robotid tõsta?

Tehnoloogia pidevalt edasi arenedes on robotid saanud osaks erinevate tööstusharude toimimisest. Üks selline tööstusharu, mis on omaks võtnud robotite kasutamise, on e-kaubanduse hiiglane Amazon. Need robotid, tuntud kui Amazon Robotics, mängivad olulist rolli ettevõtte täitmiskeskustes, aitades protsesse optimeerida ja efektiivsust parandada. Aga kui palju suudavad need robotid tegelikult tõsta?

Amazon Robotics kasutab autonoomsete mobiilsete robotite rühma, et transportida esemeid nende täitmiskeskustes. Need robotid on kavandatud kandma riiuleid, mida tuntakse ka podide nime all, ja mis sisaldavad erinevaid tooteid. Iga pod võib kaaluda kuni 750 naela (340 kilogrammi). Robotid ise suudavad tõsta ja transportida mitut podi korraga, võimaldades neil raskete koormate efektiivselt hakkama saada.

Samas on oluline märkida, et nende robotite võimed ei ole lõpmatud. Kuigi nad suudavad käsitseda raskete koormate tõstmist, on kehtestatud teatud kaalupiirangud, et tagada nii robotite kui ka nende käsitsetavate toodete ohutus. Lisaks on täitmiskeskuste kujundus ja riiulite paigutus optimeeritud vastavalt robotite tõstmisvõimele.

KKK: