Vijay’s ‘GOAT’ bruger AI-teknologi til at inkludere den afdøde skuespiller Vijayakanth i tilbagebliksscener

Den længe ventede film med Vijay i hovedrollen og instrueret af Venkat Prabhu, kendt som ‘GOAT’ eller ‘The Greatest of All Time’, skaber spænding blandt fans. Mens filmen stadig er under produktion og forventes at være færdig i april, er der blevet rapporteret om nyheder, der har vakt seernes interesse.

En af de mest fascinerende aspekter ved ‘GOAT’ er brugen af AI-teknikker til at genoplive den elskede afdøde skuespiller Vijayakanth. Vijayakanth, der gik bort i december, vil have en særlig optræden i filmens tilbagebliksdelen. Filminstruktørerne har brugt foryngelsesteknikker for at skabe en nostalgisk stemning og fange Vijayakanths yngre udgave for publikum.

For at sikre en respektfuld fremstilling søgte ‘GOAT’-holdet tilladelse fra Vijayakanths familie, inden de gik videre med AI-teknologien. Denne samarbejde mellem Vijay og Vijayakanth har skabt spænding blandt fans, der ivrigt ser frem til at opleve dette mindeværdige møde på skærmen.

Instrueret af Venkat Prabhu byder denne multistjerne-drama på et imponerende cast, der inkluderer Prabhu Deva, Prashanth, Ajmal, Sneha, Laila, Jayaram, Mohan, Vaibhav, Premgi Amaren og VTV Ganesh, blandt andre. Mens filmen siges at være inspireret af Hollywood-filmen ‘Looper’, har holdet ikke officielt bekræftet denne forbindelse.

Mens optagelserne glider gnidningsfrit mod afslutningen, har Thalapathy Vijays tilstedeværelse på settet tiltrukket dedikerede fans, der ikke kan modstå at tage selfies under optagelsen af ‘GOAT’. Filmen lover at fortrylle publikum med sin unikke historiefortælling og stjernespækkede ensemble og gør den til en af de mest forventede udgivelser i det tamilske filmindustri.

Ofte stillede spørgsmål om ‘GOAT’ (The Greatest of All Time)

Spørgsmål: Hvem er hovedskuespillerne og instruktøren i filmen ‘GOAT’?
Svar: Filmen har Vijay i hovedrollen og er instrueret af Venkat Prabhu.

Spørgsmål: Hvad handler filmen ‘GOAT’ om?
Svar: Den præcise plottetajle er ikke angivet i artiklen, men den beskrives som et multistjerne-drama med en unik historie.

Spørgsmål: Hvad er betydningen af AI-teknikker i filmen?
Svar: AI-teknikker bliver brugt til at inkludere den afdøde skuespiller Vijayakanth i en særlig optræden i filmens tilbagebliksdelen. Foryngelsesteknikker bruges til at portrættere Vijayakanths yngre udgave.

Spørgsmål: Er der blevet indhentet tilladelse fra Vijayakanths familie for hans fremstilling i filmen?
Svar: Ja, ‘GOAT’-holdet søgte tilladelse fra Vijayakanths familie, inden de brugte AI-teknologi til at portrættere ham i filmen.

Spørgsmål: Hvem er nogle af de andre skuespillere i filmen?
Svar: Filmen har også Prabhu Deva, Prashanth, Ajmal, Sneha, Laila, Jayaram, Mohan, Vaibhav, Premgi Amaren og VTV Ganesh i rollenbesætningen, blandt andre.

Spørgsmål: Er ‘GOAT’ inspireret af Hollywood-filmen ‘Looper’?
Svar: Artiklen nævner, at filmen siges at være inspireret af ‘Looper’, men holdet har ikke officielt bekræftet dette.

Spørgsmål: Hvornår forventes filmen at være færdig?
Svar: Filmen forventes at være færdiggjort i april.

Bemærk venligst, at artiklen ikke giver en detaljeret sammenfatning af plottet eller en udgivelsesdato for filmen.

Definitioner:
– AI-teknikker: Kunstig intelligens-teknikker, der refererer til brugen af avanceret teknologi og algoritmer til at simulere eller kopiere menneskelig intelligens og adfærd.
– Foryngelsesteknikker: Teknikker, der bruges til at få en person eller karakter til at se yngre ud end deres faktiske alder ved hjælp af visuelle effekter og redigering.

Relateret link:
– Vijay.com (Officiel hjemmeside for skuespilleren Vijay)

Privacy policy
Contact